Op 26 mei 2018 bieden we u een diner-ervaring op een unieke locatie. Eenmalig opent Artillerie Schietkamp in Oldebroek haar deuren voor 150 gasten voor het benefietdiner Food for Water van de gezamenlijke Rotaryclubs Noordwest-Veluwe.

Bestellen kaarten voor Food for Water op 26 mei

Bestel hier uw kaarten voor ons benefietdiner!

U heeft voor de aanmelding de keuze uit:

Dineren met familie of vrienden; De prijs voor dit unieke event bedraagt € 150 per persoon voor particulieren. Een bijzondere locatie om te zijn en om met uw dierbaren verschil te kunnen maken.

Dineren met zakelijke relaties; Inspireer uw relaties door hen uit te nodigen voor dit bijzondere event. Voor € 1.000 heeft u een eigen (herkenbare) tafel met 6 personen. Wij garanderen dat u met u gezelschap bij elkaar kunt zitten. Tevens zorgen wij voor een leuk bedankje met uw bedrijfslogo voor uw persoonlijke gasten.

Toegangsbewijs:

Na aanmelding en betaling hieronder ontvangt u via Ticketkantoor een digitaal toegangsbewijs. Aan de verkoop via Ticketkantoor zijn geen extra kosten voor u verbonden.Dit is uw unieke toegangsbewijs. We willen u verzoeken deze 26 mei 2018 geprint mee te nemen. Tevens dient u op 26 mei uw ID-bewijs mee te nemen i.v.m. toegangscontrole van de kazerne.

Stichting Kenya Kinderen is bij de belastingdienst aangemeld als een A N B I, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Alle giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Wenst u daarom een factuur, dan verzoeken we u dit kenbaar te maken via benefietdinerfoodforwater@gmail.com. Geeft u hierbij uw naam, adres, postcode, woonplaats en eventueel bedrijfsnaam op. We zullen u de factuur dan separaat per mail verzenden.