Op 26 mei 2018 bieden we u een diner-ervaring op een unieke locatie. Eenmalig opent Artillerie Schietkamp in Oldebroek haar deuren voor 150 gasten voor het benefietdiner Food for Water van de gezamenlijke Rotaryclubs Noordwest-Veluwe.

Food for Water 26 mei 2018

Stelt u zich eens voor: een zwoele meiavond op het mooiste terras van Nederland, genietend van de ondergaande zon met uitzicht op het wild van de Veluwe en beleven van een uitstekend diner samen met familie, vrienden of relaties. Op 26 mei a.s. bieden de gezamenlijke Rotaryclubs Noordwest Veluwe u een diner-ervaring op een unieke locatie. Eenmalig opent Artillerie Schietkamp in Oldebroek haar deuren voor 150 gasten.

Meld u hier aan!

Once in a lifetime!

Food for Water is dineren op deze unieke locatie in de officiersmess, onder begeleiding van een gids de unieke verzameling van artillerie wapens uit de Romeinse tijd tot heden bekijken en genieten van entertainment en muziek tijdens het diner en de afterparty aan de bar. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een onvergetelijke avond met elkaar van te maken! Een prachtige manier ook om uw zakelijke relaties te betrekken bij dat wat u als bedrijf belangrijk vindt.

Ondernemerschap stimuleren

Met de opbrengst van dit diner wordt een waterleiding van 8 kilometer gerealiseerd naar het dorp Maai Mahiu in Kenia. De basisschool, het ziekenhuis en het weeshuis met 2.000 kinderen en patiënten krijgen als eerste toegang tot schoon drinkwater. Daarna ook de 8.000 inwoners van Maai Mahiu. Alle gebruikers betalen een klein bedrag voor het transport van het water. Een prepaid betaalsysteem zorgt voor een gesloten en transparant betaalsysteem. Inkomsten worden gebruikt voor reparaties en onderhoud. We geven geen geld weg, maar stimuleren duurzaamheid en ondernemerschap. Lees hier meer over het Waterproject in Maai Mahiu.

Op 26 mei 2018 bieden we u met Food for Water een diner-ervaring op een unieke locatie. Eenmalig opent Artillerie Schietkamp in Oldebroek haar deuren voor 150 gasten voor het benefietdiner Food for Water van de gezamenlijke Rotaryclubs Noordwest-Veluwe.

We hebben uw aanmelding en enthousiasme nodig!

Het evenement vindt plaats op zaterdag 26 mei vanaf 16.00 uur. Er is plaats voor 150 personen dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot woensdag 16 mei as. via deze link.

Na aanmelding en betaling ontvangt u van ons een digitaal toegangsbewijs. Wenst u ook een factuur (i.v.m. opgave giften voor de Belastingdienst), dan verzoeken we u dit kenbaar te maken via benefietdinerfoodforwater@gmail.com. Geeft u hierbij uw bedrijfsnaam, naam, adres, postcode en woonplaats op. We zullen u de factuur dan separaat toezenden.

Voor het bestellen van kaarten voor Food for Water heeft u de keuze uit:

Dineren met familie of vrienden; De prijs voor dit unieke event bedraagt € 150 per persoon voor particulieren. Een bijzondere locatie om te zijn en om met uw dierbaren verschil te kunnen maken.

Dineren met zakelijke relaties; Inspireer uw relaties door hen uit te nodigen voor dit bijzondere event. Voor € 1.000 heeft u een eigen (herkenbare) tafel met 6 personen. Wij garanderen dat u met u gezelschap bij elkaar kunt zitten. Tevens zorgen wij voor een leuk bedankje met uw bedrijfslogo voor uw persoonlijke gasten.

Mede dankzij de support van Paresto en de leverancier van de wijnen Chateau de L’Horte gaat 2/3 van de opbrengst naar het goede doel van deze avond.

Rotaryclubs Noordwest Veluwe heten u graag van harte welkom op 26 mei vanaf 16.00 voor een borrel in de officiersmess of bij goed weer op het schitterende terras voor de officiersmess.

 

 

Ja, ik meld mij aan voor het benefietdiner Food for Water