Epe fietst voor water 2019 › Deelnemer EFVW: Erik Fokke

Ben je ook benieuwd wie er in september allemaal mee gaan doen met Epe Fietst Voor Water (EFVW)? Deze weken stellen we alle deelnemers kort aan je voor. Dit keer vertelt Erik Fokke waarom hij weer meedoet.

“Jaren geleden leerde ik Erwin van Andel kennen via het supermarktcircuit (ik heb een retail advies bureau). Daar is het voor mij ooit mee begonnen. Erwin is altijd zeer gedreven met zijn Kenia-projecten. Mede doordat er mensen zijn zoals Erwin die zelf de kar van dergelijke projecten trekken, krijgen die projecten veel meer zeggingskracht. Mensen zoals Erwin, maken het verschil.”
“Ik hoorde indertijd van zijn plannen om in 2015 een fietstocht te gaan maken in Kenia. Ik ben zelf een fervent fietser en vond dit een fantastisch initiatief. Daarbij weet je zeker dat het geld voor 100 procent op de goede plek terechtkomt. Dat is bij andere initiatieven in Afrika toch altijd maar afwachten. Ik heb me dus aangemeld.”
In 2015 heb ik me ook al voorgenomen om voor een volgende editie sowieso weer mee te doen. Dat komt omdat ik de eerste editie niet uitgefietst heb. Ik werd helaas ziek na de derde dag. Nu ben ik dus druk aan het trainen en geld aan het werven voor dit mooie en goede initiatief!”