Epe fietst voor water 2019 › Deelnemer EFVW: Onno van Andel

Ben je ook benieuwd wie er in september allemaal mee gaan doen met Epe Fietst Voor Water (EFVW)? De komende weken stellen we alle deelnemers kort aan je voor. Dit keer vertelt Onno van Andel waarom hij meedoet.

 

“Zingeving speelt een belangrijke rol in mijn leven. Iets doen wat er toe doet. Van betekenis zijn voor anderen. Het is de reden dat ik Wenz Uitvaart gestart ben. Er te zijn voor mensen die afscheid moeten nemen van een overleden dierbare. Hen te helpen en bij te staan in een moeilijke periode.”

“Zingeving en andere mensen willen helpen zijn voor mij dus belangrijke redenen om dit jaar mee te doen aan Epe Fietst Voor Water. Maar ik ga ook mee om ambitieuze doelen te stellen en grenzen te verleggen. Mijn broer Erwin vertelt regelmatig over het goede werk dat hij, de bestuursleden en zijn stichting in Kenia doen. Ik vind het heel bijzonder dat ik dit jaar voor het eerst met eigen ogen kan gaan zien wat er allemaal gerealiseerd is. Daarbij vind ik het extra bijzonder dat wij als drie broers aan deze uitdagende fietstocht gaan meedoen. Het zal zwaar worden, maar ik heb het er graag voor over!”