Epe fietst voor water 2019 › Deelnemer EFVW: Peter de Cocq

Ben je ook benieuwd wie er in september allemaal mee gaan doen met Epe Fietst Voor Water (EFVW)? De komende weken stellen we alle deelnemers kort aan je voor. Dit keer vertelt Peter de Cocq waarom hij meedoet.

“Waarom ik meedoe met Epe Fietst Voor Water? Ik ben enthousiast gemaakt door de vele verhalen van diverse deelnemers van de vorige editie. Daarbij heb ik een zeer goed gevoel bij de activiteiten van Stichting Kenya Kinderen. Erwin en de andere bestuursleden zetten zich hier enorm voor in, daar heb ik veel waardering voor. Daarom wik ik ook mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel. Daarbij zijn de fysieke en de mentale uitdagingen die ons in Kenia te wachten staan, voor mij extra redenen om op de mountainbike te stappen. Verder is deze reis een prachtige reden om even uit mijn winkel (Piet van Putten Herenmode, Deventer) te zijn en de focus op iets anders te hebben.”