Epe fietst voor water 2019 › Deelnemer EFVW: Peter Smith

Nog een paar dagen en dan is het zover: Epe Fietst Voor Water! Ben je ook benieuwd wie er allemaal mee gaan doen met EFVW? Alle deelnemers worden hier kort aan je voorgesteld. Dit keer vertelt Peter Smith waarom hij meedoet.

“De reden dat ik meedoe met deze mountainbiketocht voor het goede doel (Stichting Kenya Kinderen) is eigenlijk heel toevallig. Ik woon niet in Epe, ik woon (nog) in Alphen aan den Rijn. We hebben echter wel een stuk grond in Epe gekocht. Daar wordt nu een huis gebouwd. We zijn dus wel regelmatig in Epe te vinden. Toen onze buurman Johan Somsen op een feestje enthousiast aan het vertellen was over zijn deelname aan Epe Fietst Voor Water, vroeg hij of dit wellicht ook iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb deze site bezocht, een informatie-avond bijgewoond en heb me uiteindelijk aangemeld.”
“Uiteraard doe ik dat bovenal voor het goede doel waar ik in zeer korte tijd veel sympathie voor gekregen heb. Maar daarnaast is deze tocht voor mij natuurlijk een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben zeer benieuwd wat er in Kenia allemaal op ons af gaat komen.”