Epe fietst voor water 2019 › Deelnemer EFVW: Tim Bijsterbosch

Ben je ook benieuwd wie er in september allemaal mee gaan doen met Epe Fietst Voor Water (EFVW)? De komende weken stellen we alle deelnemers kort aan je voor. Dit keer is Tim Bijsterbosch aan de beurt.
In 2015 was hij één al van deelnemers van Epe Fietst Voor Water. Ook dit jaar gaat de Epenaar weer mee. Waarom? Dat legt hij hieronder haarfijn uit.
“Ik heb in 2015 met eigen ogen gezien hoe belangrijk het is om een goed waterproject op te zetten. Samen met een aantal anderen heb ik aangegeven om ‘Epe Fietst Voor Water 2.0’ op te zetten. Zodat we wederom in Kenia zouden gaan fietsen. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor uitbreiding van het waterproject in Maai Mahiu.”
“In september gaan we fietsen voor uitbreiding van het waterproject met waterpunten bij het kindertehuis, de basisschool in het dorp en het ziekenhuis. Het is wederom een grote uitdaging om met 32 mensen de fietstocht in Kenya te volbrengen en het sponsorgeld daar te brengen. Stichting Kenya Kinderen zorgt ervoor dat iedere euro sponsoring ook daadwerkelijk wordt besteed aan het waterproject.”
“Ik heb enorm veel zin om de nieuwe uitdaging aan te gaan en 550 kilometer met de mountainbike rondom Mount Kenya te fietsen voor dit prachtige project. Hierbij wil ik mijn vier hoofdsponsoren alvast bedanken voor de prachtige bijdragen: De Hypotheekshop, Travelin’, Schieven Keizer Garantiemakelaars en Hullegie, Sisters in Lingerie.”