Epe fietst voor water 2019 › Laatste briefing EFVW-groep in grand-café Cornelis

Epe Fietst Voor Water 2019 is aanstaande! Komende zaterdag gaat het gebeuren. Dan vliegt een gezelschap van ruim 30 personen naar Kenia om daar te gaan fietsen voor het goede doel. De groep fietsers zat vanochtend in grand-café Cornelis om nog wat belangwekkende informatie door te spreken.

De laatste trainingskilometers zijn verreden, de mountainbikes krijgen een finale check up bij de fietsenmaker. Bij menigeen begint het te kriebelen. Een ieder weet: dit wordt een avontuur om nooit meer te vergeten. “Het mag nu wel gaan gebeuren. We hebben het er de afgelopen maanden heel veel over gehad, laten dit avontuur maar beginnen”, meldde iemand.

Erwin van Andel van de Stichting Kenya Kinderen heeft de reis nog even uitgebreid aan een ieder uiteen gezet. Verder is er een lijst doorgenomen met allerlei mee te nemen (fiets)spullen, kleding en eventuele medicijnen. Dit om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen voor deze bijzondere reis.

Ruim 84.000 euro (!) aan sponsorgeld

Erg mooi nieuws? Erwin van Andel vertelde dat er inmiddels ruim 84.000 euro aan sponsorgeld is binnengehaald. “Op dit moment zijn ze in Kenia druk bezig om de waterleiding vanaf  de eerder geboorde bron aan te leggen richting ons kindertehuis. Het is de bedoeling dat deze waterleiding officieel in werking gesteld wordt, als we daar over een kleine twee weken aan komen fietsen. Dat gaat zeker een bijzonder moment worden.”

Wil jij ook nog sponsoren? Dat kan! Doneer een bedrag op bankrekeningnummer 89 RABO 0336778864 t.n.v. Epe Fietst Voor Water. Namens Stichting Kenya Kinderen, hartelijk dank!

 

 

(Foto’s: Martin Hogeboom)