Deprecated: Using ${var} in strings is deprecated, use {$var} instead in /home/public/sites/www.kenyakinderen.nl/wp-content/plugins/contact-form-7-to-database-extension/CF7DBPlugin.php on line 576
Help ons aan extra koffers! - Stichting Kenya Kinderen

In het nieuws › Help ons aan extra koffers!

Dit zijn Lianne en Steven. Zij vertrekken a.s. donderdag naar Maai Mahiu in Kenia samen met 18 anderen om daar te werken aan én in het kindertehuis van Stichting Kenya Kinderen. Iedereen betaalt dit 100% zelf. Helaas heeft KLM recent de regels t.a.v. de koffers aangepast en moet er nu voor elke koffer extra 50 euro betaald worden. En juist die extra koffers zijn zo belangrijk om spullen (kleding, schoenen, spelletjes, boeken, rugzakken) voor de kinderen van het kindertehuis en de inwoners van Maai Mahiu mee te nemen. Daarom willen we graag een beroep doen op jou!


Dit (https://tikkie.me/pay/8t7i9jaict1gpvpmleqp) is een link voor een blanco tikkie. Een tikkie waar je zelf het bedrag kan invullen. (1 koffer = 50 euro). Met elke euro zijn we uiteraard blij! Alvast bedankt namens alle kinderen in Maai Mahiu! Liever zelf overmaken? Dat kan ook via NL38 RABO 012 574 67 76.

 

 

P.S. En Martin, weer enorm bedankt voor de mooie foto’s die je last minute voor ons wilde maken!